Mijn eerste dag in Schotland
Door: Renske
Blijf op de hoogte en volg Renske
07 Juli 2009 | Verenigd Koninkrijk, Edinburgh
Vandaag even de reply op de offer letter ingeleverd op de universiteit, een Ridacard (buskaart die je op kan laden voor elke keer een week of 4 weken) geregeld, boodschappen gedaan (zelfs met twee koffers kwam ik erachter dat ik allerlei dingen miste) en op zoek geweest naar the Royal Bank of Scotland om daar een rekening te openen. Er had nu niemand tijd maar als ik morgen met mijn paspoort en offer letter (waar mijn adres in Edinburgh op staat) dan kan ik een rekening openen en krijg ik advies hierover. Dit alles koste uiteindelijk de hele dag, dat krijg je als je alles niet meteen weet te vinden……Soms is het wel heel moeilijk om de schotten te verstaan overigens, blijf de hele tijd vragen of ze het nog eens willen herhalen. Ach ja, tot nu toe bevalt het in ieder geval nog goed om in Edinburgh te zijn en ik heb nog steeds heel veel zin in de komende tijd :-)
08 Juli 2009 - 05:16
Bianca:
Klinkt als een goede start. Veel succes!! -
09 Juli 2009 - 20:06
Nienke (van Dede):
He Renske, enkele hobbels maar dus een redelijk soepele reis naar je nieuwe thuis.
Rekening openen daar gaat dus stukken makkelijker dan in Londen!! Mazzel :D
Heel veel succes daar!